"Fremragende at erhvervsministeren er klar på lovgivning"

  • Alle typer
  • {{filter.name}} ({{filter.count}})

Der blev ikke fundet nogle resultater

Efter at DI tidligere på  ugen fremlagde en analyse, der bekræfter SMVdanmarks tidligere undersøgelse om at mange små- og mellemstore virksomheder tvinges til at acceptere lange betalingsfrister, erklærer erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) sig villig til at lovgive imod problemet. Det fremgår af en artikel på netmediet PolicyWatch i dag.

Det er fremragende, at erhvervsministeren nu har erkendt problemet

Dermed stiller den konservative minister sig på samme side, som erhvervsordførerne fra Dansk Folkeparti, Socialdemokraterne og Enhedslisten – og Venstre, der tidligere på ugen ikke var afvisende overfor lovgivning, hvis et udvalgsarbejde efter valget kommer frem til, at det vil være den rette løsning.

 

Det vækker begejstring hos SMVdanmark, der i længere tid har forsøgt at vinde gehør for en lovbestemt betalingsfrist på max 30 dage. 

 

”Det er fremragende, at erhvervsministeren nu har erkendt problemet og er villig til at sikre en lovgivning så mindre virksomheder ikke også i fremtiden skal være bank for de store,” siger vicedirektør i SMVdanmark, Jakob Brandt. 

 

”Vi  har jo længe været i en dialog med erhvervsministeren og håber selvfølgelig, at udmeldingen ikke kun er udtryk for, at vi nu er valgkamp. Vi vil i hvert fald gøre vores for at holde ministeren og de konservative op på den udmelding efter et valg,” siger han.


Kontakt

Vicedirektør Jakob Brandt: brandt@SMVdanmark | T: +45 24 25 27 27
Kommunikationschef Jon Arskog: arskog@SMVdanmark | T: +45 61 96 39 99

Menu

Undermenu

Ministeren er "indstillet på, at vi efter et valg ser nærmere på, om vi skal regulere betalingsfrister anderledes." Det udtaler Rasmus Jarlov i et mailsvar til PolicyWatch. SMVdanmark er begejstret.